Wojciech Pieczewski
Manager ds. kukurydzy kiszonkowej, Bayer
Wojciech Pieczewski z wykształcenia jest zootechnikiem. Studia o specjalizacji Hodowla Zwierząt i Gospodarka Paszowa ukończył na wydziale Hodowli i Biologii Zwierząt w Bydgoszczy. Posiada także tytuł technika weterynarii poparty kilkuletnią praktyką w zawodzie. Doświadczenie w branży rolnej zdobywał między innymi, realizując się na stanowiskach związanych z doradztwem techniczno-handlowym. Obecnie zatrudniony, jako Corn Silage Manager w firmie Bayer, w której jest odpowiedzialny za budowanie i rozwój marki Dekalb w segmencie odmian kukurydzy kiszonkowej.
Bierze udział w sesjach:
-
PRODUKCJA MLEKA cz. 1
11.30-11.55 | Wykład
Selekcja bydła mlecznego narzędziem hodowcy w realizacji Zielonego Ładu11.55-12.05 | Prezentacja
Technologia przygotowania kiszonki z kukurydzy w kontekście rolnictwa zrównoważonego12.05-12.30 | Wykład
Zielony Ład okiem hodowcy bydła mlecznegoPRODUKCJA MLEKA cz. 1
- Łukasz Chmielewski - „Farmer“, farmer.pl
- Sebastian Mucha - dyrektor, Centrum Genetyczne, Polska Federacja Hodowców Bydła i Producentów Mleka
- Wojciech Pieczewski - Manager ds. kukurydzy kiszonkowej, Bayer
- Martin Ziaja - prezes, Okręgowy Związek Hodowców Bydła w Opolu, członek zarządu, Polska Federacja Hodowców Bydła i Producentów Mleka
POWRÓT