Agenda

Szanse i zagrożenia na rynku wieprzowiny

29 października 2020 • 15:20-16:20

Tematyka

15.20-15.40 | Podsumowanie tegorocznego „sezonu ognisk ASF“

  • Co zawodzi w krajowych gospodarstwach trzody chlewnej?
  • Czy hodowcy w praktyce realizują wdrożone zasady bioasekuracji?
  • Czy bioasekuracja musi być kosztowna?

15.40-16.20 | Produkcja świń w potrzasku COVID-19 i ASF – jak kształtuje się przyszłość produkcji świń w Polsce?

  • Rynek po pandemii COVID – jakie perspektywy; czy i kiedy opanujemy problem ASF?
  • Jak produkować w niepewnej sytuacji epidemiologicznej i rynkowej?
  • Gdzie szukać oszczędności? Zwiększanie skali czy dywersyfikacja produkcji?

Retransmisja sesji

Logowanie

Do systemu zalogujesz się za pomocą adresu e-mail i hasła, których użyto podczas rejestracji lub za pomocą specjalnego identyfikatora i kodu otrzymanego od Organizatora.


Nie pamiętasz hasła?